Breaking News

Tuliskan masing-masing 5 kalimah tanya sareng kalimah panyeluk

Tuliskan masing-masing 5 kalimah tanya sareng kalimah panyeluk

Jawaban:

1. sukur, si Ujang ayeuna mah geus bisa ngaji sorangan

2. euleuh,geningan cai susukan teh mudal ka kebon

3.lakadalah,Naha Ngan Aya saratus piring teh,kurang atuh da tamuna oge aya saratus lima puluh

4.ey,Naha kitu kalakuan jelema teh

5.hayu atuh,urang ngopi di warung bi Siti ngarah caang

 

Pelajari lebih lanjut

Pelajari lebih lanjut di Google News

ilmuantekno.com

Baca Juga :  Ciri-ciri sinar inframerah ditunjukkan oleh angka....